KUPON DISKAUN "COPY25" DITUTUP LAGI:

Hari
Jam
Minit
Saat

Copy Master (Edisi Ecommerce)

Inilah Ilmu Copywriting yang Berkesan untuk “PUKAU” Pelawat Web Membeli di Website Ecommerce Anda!

(Modul ini adalah berdasarkan ilmu psikologi dari pakar psikologi sebenar! Inilah Teknik “AYAT” yang saya gunakan pada web jualan sejak tahun 2016 & terbukti berkesan sehingga hari ini!)

Antara Hasil-Hasil yang Diperolehi Selepas Guna Struktur CopywritingIni:

sales ecommerce danial arif (produk digital)

(Web ecommerce produk digital, jualan RM63,625.00)

sales ecommerce danial arif (produk pembersih habuk)

(Projek Hit & Run produk China, jualan 405 parcel dalam masa seminggu)

(Web ecomm produk kesihatan kulit, jualan RM63k, conversion rate web 4.29!)

(Web ecomm jual produk pertanian. Design web tak cantik, hanya berbekalkan copywriting yang power boleh jana jualan RM10.2k)

(Jual barang untuk niche deco rumah)

(Jual buku fizikal. 400 naskah dalam masa 12 jam pelancaran!)

Macam Mana Kami Menghasilkan Copywriting Web Ecommerce yang Boleh Jana 5-6 Angka?

Salam dan hai!

Saya Danial Arif, Pengasas Akademi Digital… dan yang berbaju putih ini pula adalah Azwan Harun, Pengasas Bersama Akademi Digital.

(…ada seorang lagi Pengasas Bersama Akademi Digital dibelakang tabir. Tetapi, beliau agak pemalu jadi tiada gambar beliau.)

Kami dari Akademi Digital!

Kami adalah individu-individu yang ada pengalaman menjalankan perniagaan atas talian sejak tahun 2013.

Selain itu, saya dan tuan Azwan Harun juga telah terlibat dalam bidang servis pemasaran digital & Ecommerce sejak tahun 2016.

Sepanjang pengalaman kami, jika dihitung, telah ada ratusan web yang kami temui ada masalah…

Website Ada Masalah CONVERSION!

Hangus Duit Belanja Bayar Iklan Tapi Sales Sendu Tak Bagi Sebarang UNTUNG Pun!

rugi run ads ecomm

(Akibat web tidak convert. Belanja ads RM6,905.46, sales hanya RM5,863! Confirm rugi, hangus duit iklan)

Sekejap, sebelum itu, saya hendak kongsikan dulu apa yang dimaksudkan dengan masalah web tidak convert.

Pertama, kena tahu tentang Conversion Rate. Conversion Rate ini adalah kadar peratusan pelawat yang berjaya ditukar menjadi pelanggan.

(Conversion Rate=Jumlah Pelawat Web/Jumlah Pelanggan * 100%) 

Andai kata web anda ada 100 pelawat dan 3 orang darinya buat pembelian, maksudnya conversion rate web ecommerce anda adalah 3%.

Berapa Conversion Rate yang Bagus?

Bagi web ecommerce yang jual pelbagai produk, minima mesti atas 1%.

Bagi minisite/salespage yang focus jual 1 produk sahaja, minima mesti atas 2%.

Jika tidak capai angka ini, maksudnya web anda ada masalah tidak convert.

Apa punca web tidak convert?

Ada banyak punca, tapi faktor terbesar yang meroketkan Conversion Rate adalah: COPYWRITING

Copywriting ini adalah ayat yang anda tulis dalam web.

Ayat bukan sekadar ayat, ianya mestilah ayat yang mampu “MEMIKAT” hati pelawat untuk membeli produk anda.

Mudah cerita begini.

Web Ecommerce = Kedai

Copywriting Web = Tukang Close Sale/Jurujual

Kalau web anda cantik tahap web ecommerce Dominos atau Pizza Hut sekalipun, tapi kalau anda gagal menerangkan nilai, manfaat dan kelebihan produk, ianya tetap tidak mampu tukarkan pelawat web jadi pelanggan.

“Jadi… Macam Mana Saya Nak Buat Ayat Jualan Yang Berpengaruh?”

Ada 2 Cara:

Cara #1: Upah Copywriter Untuk Buatkan Ayat Jualan Anda.

Ya, anda boleh upah copywriter untuk tuliskan ayat jualan anda. Tapi…

…biasanya upah untuk tulis 1 ayat jualan adalah RM 500-RM1000! (Bergantung pada skill, makin mahir copywriter makin mahal harganya)

…dan anda kena tahu, itu masih belum menjamin keberkesanannya!

Kalau nasib anda tidak baik, anda mungkin tersilap upah “SCAMMER”.

Lagi banyak anda rugi.

Sebab itu saya sarankan anda guna cara #2 ini.

Cara #2: Belajar Sendiri Dari Panduan Atas Talian

Saya suka cara #2 ni! 

Bahkan, saya sendiri sudah belanjakan 5 angka untuk kelas dan panduan atas talian

Saya banyak belajar dari pakar copywriting dari US melalui kelas online.

…yang menariknya saya tidak perlu langgar dinding.

Pengalaman bertahun-tahun dari pakar, saya dapat kuasai dalam masa beberapa hari sahaja!

Panduan atas talian biasanya, tunjuk langkah demi langkah.

Tidak perlu risau ketinggalan, anda boleh ulang tengok bila-bila masa… seberapa banyak kali yang
anda mahukan.

Anda boleh belajar bila-bila masa dan dimana jua.

“Tapi… Saya Tak Ada Bakat Menulis. Saya Tak Kreatif Untuk Menulis.”

2 Berita Baik Untuk Anda!

1. Anda Tidak Perlukan Bakat Menulis Dan Kreativiti Untuk Buat Ayat Jualan.

Menulis ayat jualan web tidak sama macam tulis novel, cerita atau cerpen.

Ayat yang “simple” pun boleh jadi PADU!

…dengan syarat anda faham psikologi pelanggan anda.

…dengan syarat anda faham prinsip asas ayat jualan yang betul.

2. Saya Nak Kongsikan Teknik Tulis Ayat Jualan Khas Untuk Newbies

Saya ambil masa 3 tahun untuk kaji dan temui formula ini…

…dan saya mahu kongsikan pengalaman copywriting saya dalam panduan Copy Master (Edisi Ecomm)

Langkah Demi Langkah dari A-Z… Video Cara Tulis Ayat Jualan yang MEMUKAU!

(Durasi: 1 Jam 43 Minit 33 Saat)

Inilah  cara ringkas dan cepat untuk tulis ayat jualan web yang boleh MENCAIRKAN hati bakal pelanggan anda.

(Sesuai untuk newbies, anda tidak perlu ada bakat menulis untuk ikuti teknik ini)

Senarai Modul Video Panduan Copy Master (Edisi Ecommerce)

Bab 1: Mindset dan Prinsip Asas 

Asas ini sangat penting. Tanpa asas yang betul, anda ibarat cuba untuk selesaikan masalah matematik tambahan… sedangkan anda tidak faham asas matematik tambah dan tolak.

  • Prinsip asas untuk hasilkan ayat jualan yang berpengaruh.
  •  
  • Pantang terlarang ketika tulis ayat jualan.
  •  

Dalam Bab 1, anda bakal faham perkara asas tapi penting untuk buat ayat jualan untuk web ecommerce yang efektif.

Bab 2 : Mengintip Bakal Pelanggan Anda

  • Teknik kajian untuk baca apa yang bermain di minda bakal pelanggan.
  •  
  • 6 lubuk untuk curi idea ayat jualan secara halal.
  •  
  • Membantu anda untuk memahami psikologi, masalah dan kehendak bakal pelanggan anda secara mendalam.
  •  
  • Supaya anda dapat buat ayat jualan yang boleh memukau prospek anda.
  •  

Nanti, lepas anda kuasai kemahiran dalam Bab 2 ini, anda tahu apakah rahsia untuk tukarkan web ecommerce anda menjadi mesin penjana wang.

Bab 3 : Cara Menulis Ayat untuk Info Produk

  • Cara untuk pengaruhi pelanggan untuk beli dari web ecommerce anda.
  •  
  • Macam mana hendak jadikan manfaat dan ciri-ciri produk sebagai faktor yang merangsang nafsu membeli bakal pelanggan.

 

Lepas tamat Bab 3 nanti, anda bakal tahu cara yang betul untuk tulis dan sampaikan mesej tentang produk anda pada pelanggan.

….dan macam mana nak sentuh emosi bakal pelanggan anda, supaya mereka cair dan terpengaruh dengan ayat jualan di web anda.

Bab 4 : Rangka Pertama Copywriting

  • Cara yang mudah untuk mula tulis perkataan yang pertama.
  •  
  • Bantu anda untuk menulis ayat jualan dengan mudah tanpa perlu buang masa “taip padam, taip padam” banyak kali.
  •  
  • Anda juga bakal didedahkan dengan suis rahsia yang perlu anda petik untuk buat bakal pelanggan rasa teruja untuk klik butang “ADD-TO-CART”, “CHECKOUT” dab BELI produk anda.
  •  

Dalam Bab 4, anda bakal belajar rahsia teknik psikologi yang berpengaruh.

Bab 5 : Struktur Copywriting Website

  • Formula A-Z untuk tulis ayat jualan yang ringkas dan santai… Tapi PADU!
  •  
  • Cara tulis headline yang menusuk kalbu dan padu!
  •  
  • Tawaran yang menarik minat bakal pelanggan untuk membeli dengan segera.
  •  
  • Rahsia ayat CTA yang buatkan bakal pelanggan bertindak segera.
  •  

Sebaik sahaja tamat bab 5, anda sudah tahu cara untuk buat ayat juala penuh. (Tanpa perlu ada bakat penulisan)

BONUS PERCUMA: PANDUAN SUSUN ATUR DAN REKA BENTUK LAMAN WEB ECOMMERCE (BERNILAI RM97.00)

Panduan untuk menghasilkan susun atur dan reka bentuk laman web ecommerce/sales page yang boleh menghasilkan jualan. Inilah susun atur (layout) dan reka bentuk (design) yang kami guna untuk website ecommerce kami dan client-client kami yang mana boleh menjana sales 5-6 angka setiap bulan.

Panduan ini dijual pada harga RM97 di Akademi Digital. Tetapi, Kami berikan panduan ini secara percuma. Tapi kami hanya berikan panduan ini sebagai bonus PERCUMA untuk tempoh masa yang terhad.

SAH SEHINGGA: 13/11/2020,Jam 11:59 malam

2 Jaminan Dari Akademi Digital

PERTAMA: TIADA UPSELL KELAS ADVANCE.

Matlamat Akademi Digital bukan hanya semata-mata mahu buat untung. Kami mahu mendidik orang kita supaya kita dapat tingkatkan lagi taraf hidup ke peringkat lebih tinggi.

Bila kami kongsi ilmu, kami akan cuba bagi lebih dari 100%!

Bukan hanya kongsi 30% sahaja  & kena upsell masuk kelas lebih advance.

Maksudnya, lepas anda khatamkan panduan Copy Master (Edisi Ecomm), anda boleh terus tulis copywriting untuk web anda. Tidak ada kelas advance atau lanjutan lagi untuk blajar copywriting.

(Kami akan muat naik panduan copywriting dari sifu-sifu lain juga dalam masa terdekat. Namun, anda tidak wajib beli. Sebab ianya bukan sebagai upsell. Anda tetap boleh buat copywriting walau tidak dapatkan panduan copywriting lain dari Akademi Digital)

KEDUA: 14 HARI JAMINAN PULANGAN WANG

Kami sangat yakin dengan kandungan terbitan Akademi Digital. Sehingga kami sanggup berikan tawaran ini.

Jika dalam masa 14 hari selepas anda bayar dan anda dapati panduan kami tidak memuaskan, anda hanya perlu hubungi pentadbiran (admin) kami.

Pihak pentadbiran Akademi Digital akan terus berikan borang untuk mohon pulangan wang. Anda hanya perlu isi nama, nombor invois dan nombor akaun. Kami terus proses untuk pulangkan semula wang anda 100%.

(NOTA: Proses pemulangan wang akan ambil masa 7 hari tempoh bekerja)

TAWARAN SEMPENA PELANCARAN AKADEMI DIGITAL

YURAN: 

RM97.00 SAHAJA!

PENDAFTARAN AKAN DIBUKA PADA:

Tarikh: 12/11/2020
Masa: 8:00 malam – 11:59 malam

Hari
Jam
Minit
Saat

Mahu Jadi 5 Orang Terawal & Dapat Bonus Sesi Live Audit Web Anda Secara Percuma? 

Sila isi borang dibawah untuk sertai senarai menunggu kami. Anda akan dan terima notifikasi apabila pendaftaran dibuka.

Open chat