PERHATIAN! Kepada usahawan online yang selalu tiada idea untuk tulis ayat iklanyang boleh menarik minat bakal pelanggan

KAMI MAHU Tunjukkan pada anda! Formula yang paling mudah dan pantas untuk tulis ayat iklan yang “power”. 

Sebaik sahaja khatam video panduan ini, anda bakal ketahui seni tukar perkataan menjadi magnet yang menarik pelangan!

(walaupun anda bukan penulis, bahkan kalau anda bukan penulis lagi bagus)

Ini Kisah Puan Ainul, Beliau Salah Seorang Usahwan Yang Amalkan Formula Ini… 

Beliau buat kelas “career coaching”, melatih graduan untuk bina karier.

Sebelum ni, iklan puan Ainul ada masalah. PM tidak banyak masuk, like dan share pun sikit.

Lepas Puan Ainul amalkan formula yang dikongsikan… Ini hasilnya:

Kelas Puan Ainul dapat sambutan untuk 3 bulan berterusan!

Page like naik +-2000!

Artikel di blog dapat share yang banyak! 

Ini Pula Kisah Puan Nadiah Abdah, Beliau Juga Amalkan Cara Buat Ayat Iklan Yang Sama… 

Puan Nadiah ini ejen produk kesihatan Jus Al-Kurma.

Puan Nadiah dah buat iklan untuk cari dropshipper.

Tapi, bila buat iklan tidak ramai yang whatsapp beliau

Nak close sale pun susah.

Lepas Puan Nadiah dilatih dengan teknik copywriting kami… Ini hasilnya:

“Saya Berjaya Close Deal 11 Sale Dalam Masa 3 Hari…
Alhamdulillah, Ada +-324 Lagi Pm Yang Perlu Di Follow Up.”-Ben-

9 dari 10 Usahawan TERSANGKUT...

Cuba Bayangkan... Terima Leads Membanjiri Whatsapp Berderu-deru Macam Ini!

(Leads/pm wasap masuk bertalu-talu selang 1-5 minit.👆)

Kami faham perasaan usahawan yang berjuang untuk naikkan jualan.

Mesti anda kecewa bila dah cuba macam-macam cara (buat ads atau spam iklan produk di FB), tapi jualan masih sejuk beku. ='(

Ramai yang ingat mereka tidak ada bakat untuk tulis ayat iklan.

Sebenarnya, anda bukan tidak ada bakat untuk menulis ayat iklan.

Tapi… iklan anda tidak berkesan sebab anda masih gunakan cara lama.

Atau… anda belum tahu cara yang betul untuk buat ayat iklan.

“Jadi… Macam Mana Saya Nak Buat Ayat Jualan Yang Berpengaruh?”

Ada 2 Cara:

Cara #1: Upah Copywriter Untuk Buatkan Ayat Jualan Anda.

Ya, anda boleh upah copywriter untuk tuliskan ayat jualan anda. Tapi…

…biasanya upah untuk tulis 1 ayat jualan adalah RM 500-RM1000! (Bergantung pada tahap kemahiran,  makin mahir copywriter makin mahal harganya)

…dan anda kena tahu, itu masih belum menjamin keberkesanannya!

Kalau nasib anda tidak baik, anda mungkin tersilap upah “SCAMMER”.

Lagi banyak anda rugi.

Sebab itu kami sarankan anda guna cara #2 ini.

Cara #2: Belajar Sendiri Dari Panduan Atas Talian

Kami suka cara #2 ni! 

Bahkan, kami sendiri sudah belanjakan 5 angka untuk kelas dan panduan atas talian

Kami sendiri banyak belajar dari pakar copywriting dari US melalui kelas online.

…yang menariknya kini sudah tidak perlu langgar dinding.

Pengalaman bertahun-tahun dari pakar, kita dapat kuasai dalam masa beberapa hari sahaja!

Panduan atas talian biasanya, tunjuk langkah demi langkah.

Tidak perlu risau ketinggalan, anda boleh ulang tengok bila-bila masa… seberapa banyak kali yang
anda mahukan.

Anda boleh belajar bila-bila masa dan dimana jua.

“Tapi… Saya Tak Ada Bakat Menulis. Saya Tak Kreatif Untuk Menulis.”

2 Berita Baik Untuk Anda!

1. Anda Tidak Perlukan Bakat Menulis Dan Kreativiti Untuk Buat Ayat Iklan

Menulis copywriting tidak sama macam tulis novel, cerita atau cerpen.

Ayat yang “simple” pun boleh jadi PADU!

…dengan syarat anda faham psikologi pelanggan anda.

…dengan syarat anda faham prinsip asas ayat jualan yang betul.

2. Kami Nak Kongsikan Teknik Tulis Ayat Jualan Khas Untuk Newbies

Kami sendiri ambil masa +-3 tahun untuk kaji dan temui formula ini…

…dan kami mahu kongsikan pengalaman copywriting saya dalam panduan Copy Master

Langkah Demi Langkah dari A-Z… Video Cara Tulis Ayat Jualan yang POWER!

Inilah  cara ringkas dan cepat untuk tulis ayat iklan yang boleh MENCAIRKAN hati bakal pelanggan anda.

(Sesuai untuk newbies, anda tidak perlu ada bakat menulis untuk ikuti teknik ini)

Senarai Modul Video Panduan Copy Master (Edisi Ecommerce)

Bab 1: Mindset dan Prinsip Asas 

Asas ini sangat penting. Tanpa asas yang betul, anda ibarat cuba untuk selesaikan masalah matematik tambahan… sedangkan anda tidak faham asas matematik tambah dan tolak.

 

  •  

Dalam Bab 1, anda bakal faham perkara asas tapi penting untuk buat ayat iklan  yang efektif.

Bab 2 : Mengintip Bakal Pelanggan Anda

Nanti, lepas anda kuasai kemahiran dalam Bab 2 ini, anda tahu apakah rahsia untuk tukarkan iklan anda menjadi mesin cetak wang.

Bab 3 : Product Knowledge

Lepas tamat bab 3 nanti, anda bakal tahu cara yang betul untuk tulis dan sampaikan masej tentang produk anda pada pelanggan

….dan macam mana mahu sentuh emosi bakal pelanggan anda, supaya mereka cair dan terpengaruh dengan iklan anda.

Bab 4 : Rangka Pertama Copywriting

Dalam bab 4, anda bakal belajar rahsia teknik psikologi yang berpengaruh.

Bab 5 : Rangka Kedua Copywriting 

Lepas habis bab 5, anda akan kuasai skil-skil penting untuk “Pukau Pelanggan” anda. 

Bab 6 : Struktur Copywriting

Sebaik sahaja tamat bab 6, anda sudah tahu cara untuk buat ayat iklan penuh. (Tanpa perlu ada bakat penulisan). 

Bukan tu je… Kami mahu beri 5 lagi bonus yang boleh 

“TURBO CHARGE”

Bisnes Online Anda

Bonus #1 : VIDEO HYPNOTIC COPYWRITING

(Nilai RM30.00 FREE)

Bonus #2 :CHEATSHEET PROFAIL SUSPEK

(Nilai RM15.00 FREE)

Bonus #3 :CHEATSHEET PROFAIL PRODUK

(Nilai RM10.00 FREE)

Bonus #4 :VIDEO NLP FOR CLOSING SALE

(Nilai RM10.00 FREE)

Bonus #5 :SKRIP CLOSE SALE WHATSAPP

(Nilai RM50.00 FREE)

Apa kata usahawan lain tentang Copy Master?

Shufi Shamsudin

Sebelum ni kalau buat copywriting ikut dan je. memang takde struktur yg proper.

Pastu…masalah besar selalunya tak tahu macam mana nak kaitkan emosi dalam cw tu.

Tapi bila tuan kenalkan pasal mashlow’s law tu, baru rasa mudah faham macm mana nak kaitkan copywriting dgn emosi.

Norlizam Ali

Sebelum join CM 2.0 sy mmg tak ada asas buat Copy Writing, selepas join, alhamdulillah..dah semakin boleh mmbuat CW.

Yg sy suka CM 2.0 ni kaedah pengajarannya, sgt jujur dan sesuai sgt dgn yg mmg tiada asas Copywriting. 

Fuad Ahmad

Alhamdulillah mudah untuk sy cari point2 yang menyentuh emosi suspek. Saya suka dengan teknik tuan yg menyeluruh. Sesi praktikal pun sgt membantu utk memahami teknik tuan. 

Hamid Addin (Sifu copywriting)

Memang sarat dengan ilmu! Tak payah orang nak pening fahamkan bahasa dan istilah drpd kitab sains. Newbie pun boleh faham dengan mudah. Video last perfect. Bonus tu yang tak tahan tu. 

“Hmm… Tapi saya takut nanti tak dapat kaitkan apa yang saya belajar dengan produk/servis saya.” 

3 Berita Baik Untuk Anda!
“Betul ke Copy Master ni sesuai untuk saya?”

Jawab Soalan Dibawah:

Soalan #1: Anda mahu dapatkan lebih ramai pelanggan dan naikkan jualan?

Soalan #2: Pelanggan pernah complain harga mahal… dan bandingkan dengan pesaing/jenama lain?

Soalan #3: Selalu buntu dan tiada idea untuk tulis ayat iklan?

Soalan #4: Ada masalah iklan? Dah buat iklan, tapi dapat like sahaja? PM dan comment tidak banyak?

Sekiranya anda menjawab “ya” untuk soalan diatas… Copy Master SANGAT SESUAI untuk anda!

AMARAN! COPY MASTER TAK SESUAI UNTUK USAHAWAN BERIKUT:

Dapatkan sekarang dan anda boleh akses tanpa had semua ini:

2 Jaminan Dari Akademi Digital

PERTAMA: TIADA UPSELL KELAS ADVANCE.

Matlamat Akademi Digital bukan hanya semata-mata mahu buat untung. Kami mahu mendidik orang kita supaya kita dapat tingkatkan lagi taraf hidup ke peringkat lebih tinggi.

Bila kami kongsi ilmu, kami akan cuba bagi lebih dari 100%!

Bukan hanya kongsi 30% sahaja  & kena upsell masuk kelas lebih advance.

Maksudnya, lepas anda khatamkan panduan Copy Master (Edisi Ecomm), anda boleh terus tulis copywriting untuk web anda. Tidak ada kelas advance atau lanjutan lagi untuk blajar copywriting.

(Kami akan muat naik panduan copywriting dari sifu-sifu lain juga dalam masa terdekat. Namun, anda tidak wajib beli. Sebab ianya bukan sebagai upsell. Anda tetap boleh buat copywriting walau tidak dapatkan panduan copywriting lain dari Akademi Digital)

KEDUA: 14 HARI JAMINAN PULANGAN WANG

Kami sangat yakin dengan kandungan terbitan Akademi Digital. Sehingga kami sanggup berikan tawaran ini.

Jika dalam masa 14 hari selepas anda bayar dan anda dapati panduan kami tidak memuaskan, anda hanya perlu hubungi pentadbiran (admin) kami.

Pihak pentadbiran Akademi Digital akan terus berikan borang untuk mohon pulangan wang. Anda hanya perlu isi nama, nombor invois dan nombor akaun. Kami terus proses untuk pulangkan semula wang anda 100%.

(NOTA: Proses pemulangan wang akan ambil masa 7 hari tempoh bekerja)

Tenaga Pengajar Panduan Ini: Danial Arif

Shopee Ads Danial Arif

Beliau ada 7 tahun pengalaman dalam pemasaran digital dan bisnes online.

Tuan Danial Arif pernah berkhidmat menyusun atur dan menjalankan kempen-kempen pemasaran digital di dua buah agensi pemasaran pada tahun 2016-2020.

Beliau telah menguruskan iklan dan pemasran untuk produk niche fesyen, kecantikan, kesihatan, digital, FMCG dan penapis air.

Pada awal tahun 2020, beliau telah berhenti bekerja di agensi pemasaran digital… Beliau mula fokus 100% pada bisnes ecommerce.

Sekarang beliau adalah usahawan ecommerce sepenuh masa.

Beliau menjual produk mainan kanak-kanak dan barangan deco rumah menggunakan Shopee, web ecommerce sendiri dan chatbot.

Semua proses jualan perniagaan beliau kini dijalankan secara 100% auto.

“Saya nak sertai Copy Master 2.0 sekarang!”

Terima kasih sebab berminat, sila klik butang pendaftaran di bawah.

Lepas klik nanti, anda akan dibawa ke page borang pendaftaran.

Apabila proses pendaftaran selesai, anda akan terima email cara untuk akses masuk ke kelas Copy Master 2.0. 

YURAN:

RM65.00 SAHAJA!

© 2020 – Akademi Digital. All rights reserved.